Ez nem a hétvégéről van, hanem sokkal korábbi. Már hónapok óta megvan, kb. fél éve.

Nagyon pofás kis autó, doboza sajnos nincsen, viszont nagyon szép a festése és Pepsi reklám van rajta, de szerencsére még nem túl harsányan, talán még elfogadhatóan ízlésesen.

Elég érdekes, hogy a hátsó szárny két oldalán is van légbeömlő nyílás és onnan is kap levegőt a motor a hűtéshez, fura de jópofa megoldás, ahogy a kerekeket körbeölelő szélesítéseknek a csavarozott vagy szegecselt rögzítése is. Nagyon tetszik még az első spoilernek az az érdekes felhajlása az első kerekek középpontja felé, roppant jópofának és látványosnak tartom ezt a megoldást.

Íme a fotók, a végére kettő az eredetiről is.

 

Szerző: PeterBlau  2010.02.09. 13:43 3 komment

Címkék: porsche 911 pepsi gt2 cararama hongwell 993

A bejegyzés trackback címe:

https://4smallwheels.blog.hu/api/trackback/id/tr761742621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2010.02.11. 09:54:10

Most más módszerrel és hellyel próbálkozom. A mosógép tetején fotóztam eddig, de ott nem túl jó a világítás, pedig két lámpa van a fürdőszobában.

jewdi76 2010.09.15. 12:13:04

Szegénykémet 1/72-ben sem találták el túlzottan, persze azért vettem egyet. Te mit szólsz az arányaihoz? Olyan érzésem van mintha toldozott-foltozott lenne valamilyen más modellből. De lehet hogy csak az zavar hogy a kerekek nem töltik ki a sárvédőt. Most a Cararama kihozott egy fémlemezből sajtolt dobozos 1/72-es pepsi szériát. Muszáj volt vennem hármat. Egy Porsche 356-ost, egy régi VW Transportert, és egy Ford F100-ast.
F100-as köztük a kedvencem.
süti beállítások módosítása