Teljesen új időszámítás veszi kezdetét a január elsejei nappal.

Eljött a nagy leszámolás ideje.

Teljes gyűjteményátalakítás és nagy leépítés lesz az elkövetkezendő napokban.

Kiválogatom mi az ami megmarad és mi az, ami eladó sorba kerül.

A 3 fő csapásirány már jó ideje megvan, a tavalyi év közben kristályosodott ki a fejemben.

Mercedes és Opel modellek, de ezekből is inkább a régiek (oldtimerek). Újabb Merci és Opel csak akkor kell ha nagyon szép, vagy nagyon megfog a forma vagy nagyon megéri megvenni. Ezeken kívül még maradnak a régi, oldtimer európai és amerikai autók. Az oldtimer alatt itt a harmincas évektől a hetvenes évekig értem a dolgot. Mind új beszerzések terén, mind a gyűjtemény racionalizálása terén ez a 3 szempont lesz a fő irányvonal.

Csak olyan autó marad meg és jön újként ami nagyon szép, vagy nagyon különleges.

Minden más megy.

Ez azt jelenti, hogy nagyon sok dolog el lesz adva. Szép magyarosan. Nem egyszerre, hanem egyenként, ahogyan jöttek. Kell hozzá 1-2 év, hogy letisztuljon a gyűjtemény. De ez nem probléma, a dolog méreteiből adódik. Már a tavalyi évben elkezdtem eladni olyan modelleket amelyek annyira nem illettek a koncepcióba már akkor sem. Persze sokat sajnáltam, de ez van. Ha valami komplett és teljes egészet szeretne az ember, akkor határozottan és könyörtelenül kell hozzáállni. Máshogyan nem lehet.

Szerző: PeterBlau  2011.01.05. 11:30 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4smallwheels.blog.hu/api/trackback/id/tr772562166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása