Vaterás. 850 Ft volt. Komoly ár :-)

Két dolog van ami nem tetszik benne, az egyik, hogy nem rugózik, de gondolom ez egy komoly limuzintól ne legyen elvárás :-) A másik a hátsó ajtó zsanérja, míg az elsőét olyan szépen karosszériába simulósra tudták csinálni, a hátsó ajtó zsanérja egy nagy bumszli, látszik is a képeken. Sajnos a fényezett műanyagok kicsit meg vannak kopva rajta, de amúgy tökéletes állapotban van. Nagyon tetszik, és 4 nyitható ajtóval rendelkezik, valamint egy nyitható tetőablakkal. Nagyon klasz kis modell. Ja, és a kormányon ott a Mercedesz jel.

 

Hogy a végén ezek micsodák...

Szerintem antennák akarnak lenni, de kicsit bumszlira sikerültek. Furán néz ki, de sem a merci jel, sem az antennák nincsenek megtörve rajta, ezek teljesen stabilan állnak, így vannak gyárilag, nem hajlíthatóak el semerre, csak kopottak kicsit.

 

Szerző: PeterBlau  2009.12.25. 14:49 1 komment

Címkék: mercedes majorette limousine

A bejegyzés trackback címe:

https://4smallwheels.blog.hu/api/trackback/id/tr361622347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása