Itt az Impala. Az egyik kedvenc Hot Wheelsem. Gyönyörű metálkék színe van, de ez a fotókon sajnos nem nagyon látszik. Festettek a hátsó lámpák és nagyon klasz az oldalán az Impala felirat  és a rányomott Chevrolet jel. Szeretem amikor kicsiben is minél inkább törekednek a valósághűségre. És sokat számít az is, hogy milyen festékkel van lefestve az az autó, ez széppel lett lefestve. Az Árkádban vettem karácsony előtt a Játékszigetben. Karácsony utánra eltűnt a HW állvány, alig 5 db HW maradt, Matchboxuk azelőtt sem volt egy darab sem már régóta. Ezt különösebben nem is tudom megérteni, hiszen ha Európában azt modják egy embernek, hogy kisautó, annak egyből a Matchbox ugrik be, vagy nem?

 

Szerző: PeterBlau  2009.12.28. 20:45 5 komment

Címkék: amerikai chevrolet old árkád hot wheels játéksziget impala

A bejegyzés trackback címe:

https://4smallwheels.blog.hu/api/trackback/id/tr51629178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2009.12.31. 18:31:24

Hát igen, a Matchbox. Az a legszebb, amikor bemegyek egy játékboltba és keresgélek a kisautók között, aztán odajön egy eladó, hogy segíthet-e. Mondom igen, Matchboxot szeretnék. Válasz: Itt vannak előtted.
Én meg elkezdem magyarázni hogy Matchbox nem egyenlő kisautó. Ezt Sam. Joe-val (www.matchboxmemories.hu) is kitárgyaltuk. :)

Amúgy azért van az, hogy több a Hot Wheels, mert azt inkább el lehet adni játékautónak, míg a Matchbox inkább valódi autókat mintáz meg.

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2009.12.31. 18:36:20

@Tommi: Régi amerikai autókat egész jól megmintáz a HW, nekem meg nagyon bejönnek a régi amerikai autók, mint pl. ez is :-) Köszönöm, hogy olvasod a blogot :-)

Tommi 2009.12.31. 22:40:54

@PeterBlau: Jó a blogod, szóval szívesen olvasom.

Amúgy nekem is van jópár HW-m. ;-)

pittlaren · http://matchboxaddikt.blog.hu/ 2010.01.03. 08:42:06

Hello:-)

Viszont használtan vásárolni a legjobb olyantól, akinek "csak kisautó" és nem matchbox. Nem gyűjteményi érték, hanem csak "játék" Ezért imádom a zsibit, mb-k -esetenként- fillérekért:-)
Az oldalad impresszuma a "Gyűjtőről" tökéletes összefoglalása ennek az életérzésnek.
A HW-k tényleg jók a '60-as - '70-es évek izomautóinak megformázásában.

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2010.01.04. 14:39:12

@pittlaren: Igen, én is szoktam bolhapiacon vásárolni :-) És valóban olyantól a legjobb akinek csak játék :-) Örülök, hogy tetszik a blog :-)
süti beállítások módosítása