Találtam valamit ami sokkal jobban hasonlít a Matchbox Jungle Crawler-re mint a korábbi posztban említett (klikk ide) Volvo Sugga. De nem tudom mi ez az autó. Az oldal ahol volt egy traktorkiállításról készült, de ott nincsen odaírva semmi sem. Nem lehet vele nyerni semmit sem, de tudja valaki mi ez az autó?

 

És így néz ki a Matchbox Jungle Crawler, jobban hasonlít rá a fenti valami mint a Sugga:

 

Na? Mi lehet az az autó a legfelső képen? Aki tudja ne tartsa magában kérem!

Felraktam a szaktopikra is, hátha ott tudja valaki...

Na, szóval közelebb jutottunk a nagy rejtélyhez, hogy mi alapján is mintázhatták meg a Jungle Crawlert. Egyre jobban úgy néz ki, hogy nem a Volvo Sugga alapján, azzal csak nagy a hasonlóság. A szaktopikon "442" nevű szakértő kartárs megírta, hogy mi ez: "talán egy '40-es évekbeli Dodge Carryall WC 53", ugyanakkor Rájen is megírta kommentben a megoldást!  Köszönet érte nekik, és örök hála! :-)))

És itt van pár kép a Dodge WC 53-ról, össze lehet hasonlítani a Jungle Crawlerrel, a hasonlóság véleményem szerint magáért beszél :-) Azt hiszem ezt a dolgot szakértő segítséggel megoldottuk :-)

 

Szerző: PeterBlau  2010.01.27. 22:29 4 komment

Címkék: amerikai dodge matchbox old jungle crawler carryall wc 53

A bejegyzés trackback címe:

https://4smallwheels.blog.hu/api/trackback/id/tr211707825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RÁJEN · http://szirszarjaim.blog.hu 2010.01.28. 09:22:11

Szerintem Dodge.
http://www.vintagemilitarytrucks.com/JOHN'S%20WC-12%20DODGE.htm

RÁJEN · http://szirszarjaim.blog.hu 2010.01.28. 13:53:26

Közben konkrétan is meglett :) Dodge WC53.

RÁJEN · http://szirszarjaim.blog.hu 2010.01.29. 20:26:41

@PeterBlau: Nincs mit, igazán.

Ellenben lenne egy javaslatom: amikor feltöltöd a képeket, mindet állítsd ugyanolyan szélességűre! (Más blogok ezt képesek maguktól is állítani, a blog.hu pont nem.)
Szerintem sokat javítana az összképen. Legalábbis nálam bevált. Oké, hogy így széteshetnek a kisebb képek minőségileg, de ez engem is arra motivál, hogy minél nagyobbakat keressek ;)
süti beállítások módosítása